You are here

Vermindert bruine vlekken, egaliseert de teint

De Anti-Brown Spot Unifying Fluid SPF 50+ SOLEIL-PROTECT helpt zichtbaar bruine vlekken te verminderen en beschermt en verbetert de jonge uitstraling van de huid.

ANTI-AGEING ROUTINES & HUIDVERZORGING

Een nieuwe manier van leven

Een nieuwe manier van leven

 • Geschikt voor elk huidtype, zelfs de gevoelige huid
 • Zonder parabenen
 • Formaat 50 ml

Vermindert zichtbaar het aantal bruine vlekken en hun intensiteit met -10 %.¹

Werking

Deze verzorging bevat vitamine-C-derivaat en beschermt niet alleen de jonge uitstraling van de huid, maar helpt actief de zichtbare bruine vlekken te verminderen. Voor een zichtbaar jonger uitziende huid.

Het werd klinisch bewezen dat het product op 2 manieren werkt om de algehele uitstraling van de huid te beschermen en zichtbaar te verbeteren:

 1. Beschermt de jonge uitstraling van de huid: Dankzij zeer geavanceerde UVA- en UVB-filters biedt het een optimale zonnebescherming en helpt het vroegtijdige huidveroudering te voorkomen (rimpels, verslapping, ouderdomsvlekken…).
 2. Corrigeert bruine vlekken: Met zijn formule met vitamine-C-derivaat, een antioxidant met een aangetoonde werking tegen bruine vlekken, verbetert het de uitstraling van de huid en vermindert het pigmentvlekken, waardoor de huid er jonger uitziet.

Deze hydraterende verzorging voor dagelijks gebruik heeft een ultralichte vloeibare textuur en is comfortabel in gebruik, wordt snel opgenomen door de huid en laat geen witte waas achter.

Bewezen resultaten

Bruine vlekken worden zichtbaar verminderd:

 1. Intensiteit van de bruine vlekken: -10 % 1
 2. Aantal bruine vlekken: -10 % 1
 3. Oppervlakte van de bruine vlekken: -8 % 1
 4. Egale teint: +11 % 1

Helpt vroegtijdige tekenen van fotoveroudering voorkomen (rimpels, verslapping, ouderdomsvlekken…)

1Klinische beoordeling, 43 vrouwen, 8 weken na eerste aanwending, bij minstens tweemaal daags gebruik in plaats van het gebruikelijke hydraterende product.

Gebruik

 • Perfect voor op vakantie, maar ook voor dagelijks gebruik, om de huid doeltreffend te beschermen tegen fotoveroudering.
 • Breng rijkelijk en egaal aan vóór blootstelling aan de zon. Een kleinere hoeveelheid doet het beschermingsniveau aanzienlijk afnemen. Breng regelmatig opnieuw aan, vooral na het zweten, zwemmen of afdrogen. Vermijd de middagzon en te lang zonnebaden, ook wanneer u zonnebescherming gebruikt. Houd baby's en kinderen uit direct zonlicht.

Belangrijkste ingrediënten

 • Een combinatie van zeer geavanceerde UVA- en UVB-filters om de huid te beschermen tegen fotoveroudering.
 • Vitamine-C-derivaat, een antioxidant met een erkende werking tegen bruine vlekken, helpt de melaninevorming afremmen en maakt de reeds bestaande melanine ophoping lichter.