You are here

Vermindert rimpels, maakt de huid weer stralend

De Anti-Wrinkle Smoothing Fluid SPF 50+ SOLEIL-PROTECT helpt zichtbaar rimpels te verminderen en beschermt en helpt de jonge uitstraling van de huid te verbeteren.

ANTI-AGEING ROUTINES & HUIDVERZORGING

Een nieuwe manier van leven

Een nieuwe manier van leven

  • Geschikt voor elk huidtype, zelfs voor gevoelige huid
  • Zonder parabenen
  • Formaat 50 ml

Vermindert rimpels zichtbaar met 13.9%¹

Werking

Deze verzorging met hyaluronzuur beschermt niet alleen de jonge uitstraling van de huid, maar helpt ook actief zichtbare rimpels verminderen en voorkomen. Voor een zichtbaar jonger uitziende huid.

Het werd klinisch bewezen dat het product op 2 manieren werkt om de algemene uitstraling van de huid te beschermen en zichtbaar te verbeteren:

1/ Beschermt de jonge uitstraling van de huid:

Dankzij zeer geavanceerde UVA- en UVB-filters biedt het optimale zonnebescherming en helpt het vroegtijdige huidveroudering te voorkomen (rimpels, verslapping, ouderdomsvlekken…).

2/ Help rimpels te verminderen:

Deze verzorging met hyaluronzuur, één van de door dermatologen* meest gewaardeerde anti-agingbestanddelen, verbetert de uitstraling van de huid en helpt zichtbaar rimpels en lijntjes te verminderen waardoor de huid er jonger uitziet.

Deze hydraterende verzorging voor dagelijks gebruik met een ultralichte vloeibare textuur, is comfortabel in gebruik, wordt snel opgenomen door de huid en laat geen witte waas achter.

*Studie onder 150 dermatologen, 2011, Frankrijk

Bewezen resultaten

Rimpels en fijne lijntjes worden zichtbaar verminderd:

  • Rimpels: -13,9 % 1
  • Fijne lijntjes: -12,7 % 1

Helpt vroegtijdige tekenen van fotoveroudering voorkomen (rimpels, verslapping, ouderdomsvlekken…).

1Klinische beoordeling, 43 vrouwen, 28 dagen na eerste aanwending, minstens dagelijks gebruik in plaats van het gebruikelijke hydraterende product

Gebruik

  • Perfect voor op vakantie, maar ook voor dagelijks gebruik, om de huid doeltreffend te beschermen tegen fotoveroudering.
  • Breng rijkelijk en egaal aan vóór blootstelling aan de zon. Een kleinere hoeveelheid doet het beschermingsniveau aanzienlijk afnemen. Breng regelmatig opnieuw aan, vooral na het zweten, zwemmen of afdrogen. Vermijd de middagzon en te lang zonnebaden, ook wanneer u zonnebescherming gebruikt. Houd baby's en kinderen uit direct zonlicht.

Belangrijkste ingrediënten

  • Een combinatie van zeer geavanceerde UVA- en UVB-filters om de huid te beschermen tegen fotoveroudering.
  • Hyaluronzuur helpt de huid weer voller te maken, zodat fijne lijntjes en rimpels zichtbaar vervagen.